Despre noi

Cine suntem noi?

   Suntem o companie care are doar angajati cu pregatire superioara in domeniu, ce tind in permanenta sa-si imbunatateasca activitatea si calitatea serviciilor pe care vi le pun la dispozitie.

   Printre prioritatile noastre se afla investitiile in perfectionarea profesionala si tehnologica care sa optimizeze activitatea in acest domeniu.

   Colaboram doar cu producatori de top si va oferim doar produse de calitate pentru ca ne place sa toate colaborarile sa fie un success garantat!

Cine suntem noi

  Printre aspectele tratate cu prioritate si care constitue baza dezvoltarii companiei noastre se numara:

  • AUTENTICITATE: respectam cu strictete toate normele in vigoare din domeniul nostru de activitate, tinand cont in permanenta de cerintele dumneavoastra.
  • EXCELENTA: imbinam pasiunea cu rapiditatea intr-un mod inteligent spre atingerea perfectiunii..
  • UNITATE: lucrul in echipa este unul dintre punctele noastre forte care ne aduce rezultate excelente, si care este in permanenta incurajat.
  • INVATARE CONTINUA: dezvoltarea accelerata in domeniul tehnologic cere o adaptare continua, care nu este deloc neglijata in compania noastra..
  • GRIJA PENTRU PERSONAL: cele mai multe investitii au la baza dezvoltarea profesionala a personalului si dotarea laboratoarelor cu cele mai moderne echipamente.
  • IMPARTIM SUCCESUL: suntem multumiti doar atunci cand nevoile dumneavoastra sunt satisfacute pe deplin. Ne place ca fiecare colaborare sa fie un succes si de aceea totul este realizat in intereseul si beneficiul dumneavoastra.
Ce-facem-noi

Ce facem noi?

   In functie de nevoile dumneavoastra, usile rapide industriale sunt disponibile in mai multe modele, dimeniunile fiind stabilite de utilizator atunci cand se face comanda.
Confortul dumneavoastra este foarte important pentru noi, de aceea tindem in permanenta spre perfectiunea care v-ar putea spori acest confort.
Usile metalice rulou au diferite moduri de deschidere bazate pe sisteme moderne si reprezinta solutia ideala atunci cand vine vorba de rezistenta pe termen lung.
Ne place sa onoram comenzile in cel mai scurt timp posibil si sa va oferim produse cu o garantie pe termen indelungat.

Filozofia noastra

   De ce sa alegi intre calitate si confort cand le poti avea pe amandoua? Compania noatra are ca misiune imbinarea placutului cu utilul in cel mai eficient mod pentru satisfacerea dorintelor tuturor clientilor.