Industria farmaceutica are un rol extrem de important in viata oricarei persoane, devenind indispensabila. Din acest motiv, angajatii trebuie ajutati sa conceapa medicamentele prin oferirea unui mediu igienic de lucru. Iar ajutorul vine din partea usilor rapide.

Caracteristici usi rapide pentru industria farmaceutica:

  • In primul rand, usile rapide pentru aceasta industrie trebuie sa fie termoizolante si rezistente la factori externi. Mediul in care se lucreaza trebuie sa fie unul steril, protejat de eventuali daunatori.
  • O usa rapida pentru industria farmaceutica este fiabila, silentioasa si are un design placut, putand fi prevazuta cu panouri transparente.
  • Vitezele de deschidere/inchidere a usilor rapide sunt extrem de mici, fapt ce faciliteaza mentinerea unei temperaturi ideale.

Beneficii usi rapide pentru industria farmaceutica:

  • Din cauza faptului ca angajatii lucreaza cu substante chimice, siguranta este una foarte importanta, oferita de usile rapide.
  • Trecerile dintr-o incapere in alta nu reprezinta o problema, deoarece usile rapide farmaceutice se deschid si de inchid rapid.
  • Aceste usi sunt confectionate din materiale rezistente, care nu necesita o intretinere speciala. Acestea se dezinfecteaza foarte usor.
  • Actionarea automata a usilor rapide pentru industria farmaceutica le permite angajatilor sa lucreze mult mai rapid.

Acestea sunt usile rapide pe care vi le recomandam pentru industria farmaceutica:

usa rapida cu rulare small

Usi rapide cu rulare

Usi rapide cu rulare sunt compatibile atat pentru interior, cat si pentru exterior si pot fi utilizate pentru inchiderea…

usa rapida batanta flexibila small

Usi rapide batante flexibile

Usile rapide batante flexibile sunt solutia pentru inchiderea spatiilor industriale, avand un aport semnificativ si la…

usa rapida termoizolanta small

Usi rapide termoizolante

Usile rapide termoizolante indeplinesc toate conditiile necesare diferitelor tipuri de spatii si se pot…