Industria textila si de confectii este o ramura industriala importanta, fiind si cea mai veche. Odata cu dezvolatarea tehnologiei, aceasta industrie a tinut pasul si a continuat sa creasca, in special in anumite regiuni ale lumii. Pentru ca angajatii sa lucreze intr-un mediu sigur, aceste zone pot fi protejate cu usi rapide industriale.

Caracteristici usi rapide industriale pentru industria textila:

  • Usi rapide industriale pentru spatii in care se desfasoara activitati de prelucrare a textilelor asigura izolare termica si fonica.
  • Vitezele de actionare ale acestor usi sunt mici, motiv pentru care circulatia intensiva din aceste zone nu mai reprezinta o problema.
  • Aceste usi rapide pentru industria textila pot fi actionate usor prin mai multe metode: cu telecomanda sau prin apasarea unui buton.

Beneficii usi rapide industriale utilizate in industria textila:

  • Pe langa protectie si confort, aceste usi rapide industriale au si un design elegant si se integreaza foarte usor in orice spatiu.
  • Siguranta pe care o ofera aceste usi rapide industriale este maxima si datorita accesoriilor optionale (fotocelule, senzori de miscare, bucle de inductie) pe care le puteti anexa.
  • Un beneficiu care nu poate fi trecut cu vederea este reprezentat de intretinerea acestor usi. Structura lor este conceputa in asa fel incat usa sa poata fi curatata usor si rapid.
  • Sistemele automate permit o utilizate intensiva, care nu degradeaza motorul sau alte componente.

Iata care sunt usile rapide care se potrivesc pentru industria textila:

usa rapida cu rulare small

Usi rapide cu rulare

Usi rapide cu rulare sunt compatibile atat pentru interior, cat si pentru exterior si pot fi utilizate pentru inchiderea…

usa rapida batanta flexibila small

Usi rapide batante flexibile

Usile rapide batante flexibile sunt solutia pentru inchiderea spatiilor industriale, avand un aport semnificativ si la…