Usi rapide cu impachetare sunt solutia pentru spatiile industriale unde rapiditatea deschiderii si inchiderii este cautata. Acest model de usi este rezistent la conditiile meteo nefavorabile, functionarea lor fiind neschimbata la diferentele de temperatura din exterior.

   Usile rapide verticale cu impachetare sunt realizate din sectiuni modulare si insertii de structure metalice si sunt recomadate pentru inchiderea spatiilor medii si mari. Sistemul lor de actionare poate fi manual sau automat si este realizat astfel incat sa reziste unui numar mare de cicluri de deschidere / inchidere.

Componente usi rapide cu impachetare:

   O usa rapida verticala cu impachetare este alcatuita din cortina, doua cadre verticale care formeaza o glisiera si o traversa in forma de „U”. Cortina acestui model de usa rapida din sectiuni modulare se strange prin impachetare, motiv pentru care este o solutie eficienta atunci cand vine vorba de inchiderea spatiilor industriale.

   Motorul usilor rapide cu impachetare are un rol foarte important in deplasarea cortinei de-a lungul glisierei, care poate fi o bara fixa sau neteda. Un astfel de motor trebuie sa fie rezistent, pentru a permite realizarea unui numar mare de cicluri de deschidere/inchidere.

   Sistemul cu frana redundanta ofera siguranta de care cortinele au nevoie in impachetare prin existenta unei a doua frane care se activeaza si opreste coborarea cortinei in cazul accidentelor sau in cazul situatiilor de urgenta. In acelasi timp, mecanismele de transmisie ale usii rapide cu impachetare sunt inchise, protejate, ceea ce ofera o instalare rapida si usoara.

   Usile rapide cu impachetare au ghidaje de cauciuc anti-uzura pentru a asigura o buna alunecare.

schita usa rapida cu impachetare

Avantajele usilor rapide verticale cu impachetare sunt:

  • Structura metalica din otel galvanizat in camp electric sau din otel inoxidabil cu finisare speciala;
  • Usile rapide cu impachetare automate au motoare ce asigura o viteza de deschidere de pana la 0.7m/s;
  • Panou cu grad de protectie IP55 cu functii de auto-test;
  • Prezinta margine de siguranta cu extrudare din aluminiu anodizat si oprire din cauciuc.

Accesorii optionale usi rapide cu impachetare:

  • Fotocelule;
  • Senzori;
  • Bucle de inductie;
  • Radare de miscare;
  • Telecomenzi;

Exemple de accesorii optionale de siguranta de la diferiti producatori:

accesorii optionale usi rapide
accesorii optionale usi rapide2

Usile rapide cu impachetare sunt foarte utile la optimizarea traficului si la pastrarea conditiilor necesare in interior.