Usile rapide termoizolante indeplinesc toate conditiile necesare diferitelor tipuri de spatii si se pot adapta cu usurinta. Printre beneficiile utilizarii usilor rapide termoizolante se numara si izolarea perfecta impotriva prafului, mirosului, a umiditatii si a zgomotului.

   Usile rapide termoizolante au rolul de imbunatatire a climatului din interiorul spatiilor industriale, costurile suplimentare fiind astfel inlaturate. O usa rapida termoizolanta este una dintre cele mai optime solutii de inchidere si se numara si printre cele mai cautate.

   Usile rapide termoizolante sterile respecta cele mai inalte standarde de igiena, iar materialele folosite in executia acestora permit spalarea si dezinfectarea integrala. Pe langa acestea, ofera si alte beneficii ce le recomanda pentru spatiile cu criterii de igiena absoluta.

   Aceste usi rapide verticale termoizolante igienice sunt special proiectate pentru a mentine standardele de curatenie si de temperatura la un nivel ridicat. Ele combina asteptarile igienice ideale, manevrarea usoara si calitatea superioara pentru a realiza un climat favorit pentru acest tip de spatiu. Usile rapide termoizolante sterile sunt stabile si igienice, iar durata de functionalitate a acestora este indelungata.

   Pentru spatiile farmaceutice sunt recomandate usile rapide termoizolante frigorifice deoarece ele asigura izolarea termica adecvata. In plus, usile rapide termoizolante frigorifice izoleaza perfect impotriva prafului, mentin temperatura constanta in interior si au viteza mare de operare.

   Usile rapide termoizolante sterile sunt rezistente la umiditate, usor de curatat si de dezinfectat si totodata izoleaza fonic. Acest model de usa poate fi actionat manual sau automat, fiind compatibil cu toate cerintele care pot aparea. Usile rapide verticale termoizolante sterile au o viteza mare de operare, ceea ce inseamna pierderi de temperatura foarte mici.

    Usile rapide termoizolante frigorifice si usile rapide termoizolante sterile sunt la fel de potrivite si pentru zonele industriale alimentare. Ele sunt eficiente pentru aceste tipuri de spatii deoarece au o utilizare facila chiar si in cazul unor cicluri de functionare numeroase.

Usi rapide termoizolante frigorifice

Usi rapide termoizolante frigorifice

    Usile termoizolante frigorifice sunt izolate termic si se folosesc in zonele industriale precum cea alimentara si…

Usi rapide termoizolante sterile

Usi rapide termoizolante sterile

    Usile termoizolante au o structura speciala conceputa sa reziste unei utilizari intense, izoleaza fonic si…

Componente usi rapide termoizolante:

   Cortina: este confectionata din PVC si ajuta la mentinerea constanta a temperaturii dintr-o incapere;

   Motorul: este ales in functie de greutatea cortinei si sustine actionarea acesteia;

   Panoul de control: imbina fiabilitatea motorului cu exactitatea controlului digital;

   Canatul: este construit dintr-un toc de aluminiu cu vitraj si poate fi personalizat in functie de preferinte.

Schita usi rapide termoizolante

Caracteristici usi rapide termoizolante:

  • Izolare termica perfecta – datorita materialelor din care sunt confectionate, usile rapide termoizolante garanteaza mentinerea unei temperaturi constante.
  • Utilizare multipla – multumita designului modern se pot adapta cu usurinta atat la interiorul, cat si la exteriorul diferitelor spatii.
  • Gama de dimensiuni extinsa – dimensiunea se stabileste atunci cand se face comanda in functie de necesitati.

Accesorii optionale usi rapide termoizolante:

  • Fotocelule;
  • Senzori de miscare;
  • Bucle de inductie
  • Radare de miscare;
  • Telecomenzi;
  • Sistem de protectie impotriva condensului;
  • Activatori multipli.

Exemple de accesorii optionale de siguranta de la diferiti producatori:

accesorii optionale usi rapide
accesorii optionale usi rapide2

   Atat usile rapide termoizolante sterile, cat si cele frigorifice au o constructie modulara. Acestea pot fi mult mai usor de curatat deoarece structura speciala permite atingerea extremitatilor.