Fiecare usa termoizolanta sterila este atent construita ca sa ofere siguranta necesara si sa satisfaca toate cerintele utilizatorilor. Aceste usi termoizolante au o structura special conceputa sa reziste unei utilizari intense, sunt foarte usor de curatat si dezinfectat si totodata izoleaza fonic.

   Usile termoizolante igienice au o structura speciala care permit dezinfectarea si curatarea completa. Asadar, se diferentiaza cu usurinta de celelalte categorii de usi. Pe langa toate acestea, costurile suplimentare sunt eliminate, deoarece consumul de energie este redus si nu necesita substante speciale pentru intretinere.

   Usile rapide termoizolante sterile indeplinesc toate conditiile necesare pentru a mentine standardele de curatenie si de temperatura la un nivel inalt. In functie de necesitati, modul de actionare poate fi manual sau automat.

   Optional, o usa rapida verticala sterila poate fi dotata cu un sistem de protectie impotriva condensului care garanteaza depozitarea marfurilor alimentare in deplina siguranta.

   Usile rapide termoizolante sterile ies in evidenta cu usurinta datorita activatorilor multipli care permit accesul alternant.

   Igienizarea constanta este absolut necesara in anumite spatii, iar aceste modele de usi permit acest lucru.

Componente usi rapide termoizolante sterile:

   Cortina acestei usi este special conceputa pentru a rezista unui trafic intens si pentru a asigura un spatiu steril. De asemenea, aceste cortine pot fi dotate cu paneluri transparente pentru o mai mare vizibilitate in spatiul de lucru.

   Motorul usii permite o viteza mare de operare, ceea ce inseamna pierderi reduse de temperatura.

   Panoul de control faciliteaza o functionare moderna, silentioasa si fiabila a intregului sistem al usii rapide termoizolante sterile.

schita usa rapida termoizolanta sterila

Avantajele utilizarii usilor rapide termoizolante sterile:

 • Aceste usi rapide termoizolante sterile sunt confectionate din otel inoxidabil care nu necesita substante speciale pentru intretinere;
 • Usile rapide termoizolante sterile se diferentiaza cu usurinta de celelalte categorii de usi datorita designului modern, care le permite o adaptabilitate usoara in diferite spatii;
 • Aceste usi rapide pot fi actionate automat, evitandu-se astfel efortul suplimentar din partea utilizatorilor;
 • Pentru ca acest model de usi termoizolante rapide sterile nu necesita substante speciale pentru intretinere, costurile suplimentare sunt reduse;
 • Datorita constructiei specifice pentru delimitarea spatiilor cu temperaturi speciale, usile rapide asigura o operare rapida in orice situatie.

Accesorii optionale usi rapide verticale termoizolante sterile:

 • Fotocelule;
 • Senzori de miscare;
 • Bucle de inductie
 • Radare de miscare;
 • Telecomenzi;
 • Sistem de protectie impotriva condensului;
 • Activatori multipli.

Exemple de accesorii optionale de siguranta de la diferiti producatori:

accesorii optionale usi rapide
accesorii optionale usi rapide2

    Usile rapide termoizolante sterile sunt solutii optime pentru spatiile unde rapiditatea deschiderii/inchiderii trebuie sa se imbine perfect cu rezistenta la umiditate, garantand astfel o fiabilitate pe termen lung.