Usi rapide verticale

   Aceste usi rapide verticale sunt special concepute pentru a fi montate in magazine cu suprafete mari precum supermarketurile, magazinele de imbracaminte sau alte cladiri comerciale sau industriale.

Beneficii usi rapide verticale:

  • Usile rapide cu deschidere verticala sunt rezistente la vant si alte intemperii;
  • Aceste usi rapide au viteze de actionare foarte mici, de pana in 3 metri pe secunda;
  • In plus, usile rapide industriale ajuta la fluidizarea traficului intens;
  • Pot fi actionate atat manual, cat si automat;

   Usi rapide verticale industriale pentru exterior sunt folosite cu precadere in spatii logistice si industriale, precum hale, depozite de alimentare, motiv pentru care trebuie sa fie foarte rezistente. De cealalta parte, usile rapide de interior au rolul de a izola termic si fonic anumite spatii si de a preveni patrunderea anumitor factori nocivi, cum ar fi noxele. Acestea se intalnesc cel mai des in aeroporturi, santiere sau alte zone in care se utilizeaza utilaje.

   Principalele categorii de usi rapide cu deschidere verticala sunt cele cu rulare si cu impachetare, care se diferentiaza la nivelul modalitatii de deschidere. Toate cele 8 modele sunt rapide, functionale, eficiente si usor de intretinut, acestea fiind doar cateva dintre beneficiile acestor usi industriale.

Pastram legatura

Str. Ion Conea, Nr. 40B Sector 5 Bucuresti, Romania

contact@usa-rapida.ro

Completati formularul de mai jos si, in cel mai scurt timp, un specialist va lua legatura cu dumneavoastra pentru a va ajuta!

Consultanta si
asistenta tehnica

Firma noastra isi doreste sa va ajute sa luati cele mai bune decizii atunci cand va decideti sa achizitionati usi rapide. Din acest motiv, va oferim servicii de consultanta si asistenta tehnica de calitate in orice moment.

Ne puteti contacta telefonic sau puteti veni direct la sediul nostru pentru a va lamuri cu privire la orice problema intampina automatizarile de la usile dumneavoastra rapide. Aflati informatii despre planul de intretinere si pachetul de up-grade de care au nevoie usile rapide. Misiunea angajatilor nostri este de a oferi raspunsuri si solutii in cel mai scurt timp, pentru a evita agravarea defectiunilor.

Recomandarea noastra este sa apelati la serviciile noastre imediat cum apar defecte la nivelul functionarii usilor rapide. Exista riscul ca aceste afectiuni sa se agraveze in timp si sa nu fie posibila o eventuala remediere. Angajatii nostri sunt deschisi si cauta solutii optime, care sa va satisfaca nevoile.