Despre noi

Cine suntem noi?

   Suntem o companie care are doar angajati cu pregatire superioara in domeniu, ce tind in permanenta sa-si imbunatateasca activitatea si calitatea serviciilor pe care vi le pun la dispozitie.

   Printre prioritatile noastre se afla investitiile in perfectionarea profesionala si tehnologica care sa optimizeze activitatea in acest domeniu.

   Colaboram doar cu producatori de top si va oferim doar produse de calitate pentru ca ne place sa toate colaborarile sa fie un success garantat!

  Printre aspectele tratate cu prioritate si care constitue baza dezvoltarii companiei noastre se numara:

  • AUTENTICITATE: respectam cu strictete toate normele in vigoare din domeniul nostru de activitate, tinand cont in permanenta de cerintele dumneavoastra.
  • EXCELENTA: imbinam pasiunea cu rapiditatea intr-un mod inteligent spre atingerea perfectiunii..
  • UNITATE: lucrul in echipa este unul dintre punctele noastre forte care ne aduce rezultate excelente, si care este in permanenta incurajat.
  • INVATARE CONTINUA: dezvoltarea accelerata in domeniul tehnologic cere o adaptare continua, care nu este deloc neglijata in compania noastra..
  • GRIJA PENTRU PERSONAL: cele mai multe investitii au la baza dezvoltarea profesionala a personalului si dotarea laboratoarelor cu cele mai moderne echipamente.
  • IMPARTIM SUCCESUL: suntem multumiti doar atunci cand nevoile dumneavoastra sunt satisfacute pe deplin. Ne place ca fiecare colaborare sa fie un succes si de aceea totul este realizat in intereseul si beneficiul dumneavoastra.
Ce facem noi?

   In functie de nevoile dumneavoastra, usile rapide industriale sunt disponibile in mai multe modele, dimeniunile fiind stabilite de utilizator atunci cand se face comanda.
Confortul dumneavoastra este foarte important pentru noi, de aceea tindem in permanenta spre perfectiunea care v-ar putea spori acest confort.
Usile metalice rulou au diferite moduri de deschidere bazate pe sisteme moderne si reprezinta solutia ideala atunci cand vine vorba de rezistenta pe termen lung.
Ne place sa onoram comenzile in cel mai scurt timp posibil si sa va oferim produse cu o garantie pe termen indelungat.

Filozofia noastra

   De ce sa alegi intre calitate si confort cand le poti avea pe amandoua? Compania noatra are ca misiune imbinarea placutului cu utilul in cel mai eficient mod pentru satisfacerea dorintelor tuturor clientilor.

Pastram legatura

Str. Ion Conea, Nr. 40B Sector 5 Bucuresti, Romania

contact@usa-rapida.ro

Completati formularul de mai jos si, in cel mai scurt timp, un specialist va lua legatura cu dumneavoastra pentru a va ajuta!

Consultanta si
asistenta tehnica

Firma noastra isi doreste sa va ajute sa luati cele mai bune decizii atunci cand va decideti sa achizitionati usi rapide. Din acest motiv, va oferim servicii de consultanta si asistenta tehnica de calitate in orice moment.

Ne puteti contacta telefonic sau puteti veni direct la sediul nostru pentru a va lamuri cu privire la orice problema intampina automatizarile de la usile dumneavoastra rapide. Aflati informatii despre planul de intretinere si pachetul de up-grade de care au nevoie usile rapide. Misiunea angajatilor nostri este de a oferi raspunsuri si solutii in cel mai scurt timp, pentru a evita agravarea defectiunilor.

Recomandarea noastra este sa apelati la serviciile noastre imediat cum apar defecte la nivelul functionarii usilor rapide. Exista riscul ca aceste afectiuni sa se agraveze in timp si sa nu fie posibila o eventuala remediere. Angajatii nostri sunt deschisi si cauta solutii optime, care sa va satisfaca nevoile.