Servicii

Solutii oferite

Usile rapide sunt confecionate pentru a functiona optim o perioada indelungata de timp. Cu toate acestea, exista cazuri in care apar defectiuni ce pot fi remediate doar de specialisti. Firma noastra va poate ajuta in acest sens, oferind si servicii de mentenanta si reparatii profesioniste.

   Echipa noastra, alcatuita din specialisti cu o vasta experienta in domeniu, gaseste solutii pentru toate problemele si defectele pe care le intampina automatizarile dumneavoastra. Evitati sa inlocuiti complet o usa rapida daca exista posibilitatea sa o reparati. In acest mod, economisiti timp si bani!

Pe langa serviciile de mentenanta, firma noastra va ofera si servicii de consultanta si asistenta tehnica. Prioritatea angajatilor nostri este aceea de a va asculta si de a va oferi cele mai bune solutii pentru probleme dumneavoastra legate de automatizari.

Transportul si montajul sunt alte servicii pe care vi le punem la dispozitie. Echipa noastra va livreaza produsele in cel mai scurt timp posibil, oriunde pe teritoriul tarii si realizeaza montaj de cea mai buna calitate, cu unelte moderne. De asemenea, in cazul in care aveti nevoie de piese de schimb, tot la noi gasiti rezolvare.

Serviciile noastre

Aflati mai multe detalii despre fiecare serviciu in parte

Consultanta si asistenta tehnica
Transport si
montaj
Piese de
schimb
Servicii si
reparatii

Pastram legatura

Str. Ion Conea, Nr. 40B Sector 5 Bucuresti, Romania

contact@usa-rapida.ro

Completati formularul de mai jos si, in cel mai scurt timp, un specialist va lua legatura cu dumneavoastra pentru a va ajuta!

Consultanta si
asistenta tehnica

Firma noastra isi doreste sa va ajute sa luati cele mai bune decizii atunci cand va decideti sa achizitionati usi rapide. Din acest motiv, va oferim servicii de consultanta si asistenta tehnica de calitate in orice moment.

Ne puteti contacta telefonic sau puteti veni direct la sediul nostru pentru a va lamuri cu privire la orice problema intampina automatizarile de la usile dumneavoastra rapide. Aflati informatii despre planul de intretinere si pachetul de up-grade de care au nevoie usile rapide. Misiunea angajatilor nostri este de a oferi raspunsuri si solutii in cel mai scurt timp, pentru a evita agravarea defectiunilor.

Recomandarea noastra este sa apelati la serviciile noastre imediat cum apar defecte la nivelul functionarii usilor rapide. Exista riscul ca aceste afectiuni sa se agraveze in timp si sa nu fie posibila o eventuala remediere. Angajatii nostri sunt deschisi si cauta solutii optime, care sa va satisfaca nevoile.