Servicii

Piese de
schimb

Uneori, automatizarile nu mai functioneaza corespunzator, iar asta implica schimbarea anumitor piese. Firma noastra va pune la dispozitie o varietate de piese de schimb care fac orice automatizare sa functioneze ca la prima utilizare.

Piesele de schimb inlocuite sunt de cea mai buna calitate si sunt achizitionate numai de la producatori de top, fapt care ajuta functionarea sa dureze un timp cat mai indelungat.

Aparatura moderna utilizata la schimbarea pieselor garanteaza o fiabilitate pe termen lung.

Daca alegeti ca montajul sa fie realizat tot de noi, garantia produselor reparate creste.

Pastram legatura

Str. Ion Conea, Nr. 40B Sector 5 Bucuresti, Romania

contact@usa-rapida.ro

Completati formularul de mai jos si, in cel mai scurt timp, un specialist va lua legatura cu dumneavoastra pentru a va ajuta!

Consultanta si
asistenta tehnica

Firma noastra isi doreste sa va ajute sa luati cele mai bune decizii atunci cand va decideti sa achizitionati usi rapide. Din acest motiv, va oferim servicii de consultanta si asistenta tehnica de calitate in orice moment.

Ne puteti contacta telefonic sau puteti veni direct la sediul nostru pentru a va lamuri cu privire la orice problema intampina automatizarile de la usile dumneavoastra rapide. Aflati informatii despre planul de intretinere si pachetul de up-grade de care au nevoie usile rapide. Misiunea angajatilor nostri este de a oferi raspunsuri si solutii in cel mai scurt timp, pentru a evita agravarea defectiunilor.

Recomandarea noastra este sa apelati la serviciile noastre imediat cum apar defecte la nivelul functionarii usilor rapide. Exista riscul ca aceste afectiuni sa se agraveze in timp si sa nu fie posibila o eventuala remediere. Angajatii nostri sunt deschisi si cauta solutii optime, care sa va satisfaca nevoile.