Servicii

Servicii si
repararii

Firma noastra cu echipe specializate in domeniu va sta la dispozitie cu servicii de service si mentenanta. Impreuna putem gasi solutii optime care sa va satisfaca toate cerintele. Interventiile executate in cel mai scurt timp posibil si colaborarile anterioare de succes se imbina perfect cu cei 10 ani de experienta si ne recomanda pe acest plan.

Misiunea noastra este sa imbinam utilul cu placutul intr-un mod adecvat care sa transforme serviciile oferite in servicii de inalta performanta.

Aspectele tratate cu prioritate in compania noastra in ceea ce priveste service-ul si reparatiile sunt urmatoarele:

  • suport telephonic permanent
  • baza logistica in toata Romania
  • echipe alcatuite din profesionisti
  • aparatura performanta pentru diagnoza
  • masini de interventie dotate cu echipamente special

Diagnosticam si reparam toate automatizarile usilor rapide industriale si acordam garantie pe termen lung!

Service si reparatii reprezinta modalitatea noastra de a va demonstra ca puteti conta pe noi, indiferent de defectiune.

Pastram legatura

Str. Ion Conea, Nr. 40B Sector 5 Bucuresti, Romania

contact@usa-rapida.ro

Completati formularul de mai jos si, in cel mai scurt timp, un specialist va lua legatura cu dumneavoastra pentru a va ajuta!

Consultanta si
asistenta tehnica

Firma noastra isi doreste sa va ajute sa luati cele mai bune decizii atunci cand va decideti sa achizitionati usi rapide. Din acest motiv, va oferim servicii de consultanta si asistenta tehnica de calitate in orice moment.

Ne puteti contacta telefonic sau puteti veni direct la sediul nostru pentru a va lamuri cu privire la orice problema intampina automatizarile de la usile dumneavoastra rapide. Aflati informatii despre planul de intretinere si pachetul de up-grade de care au nevoie usile rapide. Misiunea angajatilor nostri este de a oferi raspunsuri si solutii in cel mai scurt timp, pentru a evita agravarea defectiunilor.

Recomandarea noastra este sa apelati la serviciile noastre imediat cum apar defecte la nivelul functionarii usilor rapide. Exista riscul ca aceste afectiuni sa se agraveze in timp si sa nu fie posibila o eventuala remediere. Angajatii nostri sunt deschisi si cauta solutii optime, care sa va satisfaca nevoile.