Servicii

Transport si
montaj

Pentru un transport sigur si un montaj de cea mai buna calitate, apelati la serviciile noastre. Usile dumneavoastra rapide pot fi livrate pe teritoriul intregii tari, intr-un timp scurt. De asemenea, montajul reprezinta o parte importanta a achizitionarii unei usi rapide, motiv pentru care angajatii nostri se implica pentru a va multumi pe deplin.

Echipa de montaj este formata din oameni specialisti, profesionisti, care folosesc cele mai eficiente metode si aparate pentru realizarea unui montaj corect. Cu o experienta vasta in domeniu, angajatii nostri monteaza si usi rapide care nu sunt cumparate de la firma noastra.

Pastram legatura

Str. Ion Conea, Nr. 40B Sector 5 Bucuresti, Romania

contact@usa-rapida.ro

Completati formularul de mai jos si, in cel mai scurt timp, un specialist va lua legatura cu dumneavoastra pentru a va ajuta!

Consultanta si
asistenta tehnica

Firma noastra isi doreste sa va ajute sa luati cele mai bune decizii atunci cand va decideti sa achizitionati usi rapide. Din acest motiv, va oferim servicii de consultanta si asistenta tehnica de calitate in orice moment.

Ne puteti contacta telefonic sau puteti veni direct la sediul nostru pentru a va lamuri cu privire la orice problema intampina automatizarile de la usile dumneavoastra rapide. Aflati informatii despre planul de intretinere si pachetul de up-grade de care au nevoie usile rapide. Misiunea angajatilor nostri este de a oferi raspunsuri si solutii in cel mai scurt timp, pentru a evita agravarea defectiunilor.

Recomandarea noastra este sa apelati la serviciile noastre imediat cum apar defecte la nivelul functionarii usilor rapide. Exista riscul ca aceste afectiuni sa se agraveze in timp si sa nu fie posibila o eventuala remediere. Angajatii nostri sunt deschisi si cauta solutii optime, care sa va satisfaca nevoile.