Usi rapide batante flexibile – caracteristici si beneficii

Blog
usa-rapida.ro

Iti doresti un produs sigur, de calitate si modern in acelasi timp? Usa rapida batanta flexibila este solutia cand nu stii ce se potriveste cel mai bine pentru spatiul tau.

Usile rapide batante flexibile sunt potrivite pentru orice zona de intrare, se pot deschide minim pana la 90 de grade si se inchid automat dupa trecere. Sunt special create pentru spatii cu trafic intens fiind automatizate cu motor la deschidere iar la inchidere sunt prevazute cu arc si bloc de franare.

Usile rapide batante flexibile sunt compuse din structura metalica monolitica si din cortina flexibila realizata din PVC transparent disponibil in mai multe variante de grosime sau din caciuc special antiabraziv.

Daca alegeti usa rapida batanta flexibila beneficiati de diferite tipuri de actionare asupra acesteia, manuala cat si automata. Usile rapide batante prezinta confort maxim prin miscarea silentioasa la deschiderea si inchiderea canatului sau canatelor.

Usile rapide batante flexibile sunt un produs economic si de incredere, scapand de grija costurile ridicate de mentenanta.

Va asiguram calitate si siguranta cu modele proiectate conform cerintelor si nevoilor dumneavoastra.

Pastram legatura

Str. Ion Conea, Nr. 40B Sector 5 Bucuresti, Romania

contact@usa-rapida.ro

Completati formularul de mai jos si, in cel mai scurt timp, un specialist va lua legatura cu dumneavoastra pentru a va ajuta!

Consultanta si
asistenta tehnica

Firma noastra isi doreste sa va ajute sa luati cele mai bune decizii atunci cand va decideti sa achizitionati usi rapide. Din acest motiv, va oferim servicii de consultanta si asistenta tehnica de calitate in orice moment.

Ne puteti contacta telefonic sau puteti veni direct la sediul nostru pentru a va lamuri cu privire la orice problema intampina automatizarile de la usile dumneavoastra rapide. Aflati informatii despre planul de intretinere si pachetul de up-grade de care au nevoie usile rapide. Misiunea angajatilor nostri este de a oferi raspunsuri si solutii in cel mai scurt timp, pentru a evita agravarea defectiunilor.

Recomandarea noastra este sa apelati la serviciile noastre imediat cum apar defecte la nivelul functionarii usilor rapide. Exista riscul ca aceste afectiuni sa se agraveze in timp si sa nu fie posibila o eventuala remediere. Angajatii nostri sunt deschisi si cauta solutii optime, care sa va satisfaca nevoile.