Usi rapide cu impachetare pentru izolare perfecta

Blog
usa-rapida.ro

Usile rapide cu impachetare reprezinta pentru dumneavoastra sistemul ideal de inchidere. Cuvintele cheie ce definesc aceste modele de usi sunt simplitate, siguranta, calitate, modernizare.

Potrivite pentru spatii comerciale si industriale, usile rapide cu impachetare sunt rezistente in orice conditii metereologice, calitatea materialelor fiind superioara.

Actionarea acestora poate fi automata sau manuala, fiind compuse din doua cadre verticale care formeaza o glisiera si o traversa in forma de “U”. Instalarea este rapida si usoara iar siguranta si capacitatea de functionare sunt la cote maxime. Constructia modulara a usii face ca strangerea cortinei sa fie posibila prin impachetare, mod eficient de deschidere si inchidere a spatiilor si de pastrare a conditiilor din interior.

Usa rapida cu impachetare este semnalizata si prezinta buton in caz de urgenta si semnale vizibile pe aceasta. Mai mult decat atat, usa rapida are ghidaje de cauciuc anti-uzura ce asigura o alunecare buna si precisa a usii.

Modelul dumneavoastra preferat va astepta impreuna cu toate beneficiile de care va puteti bucura cu incredere.

Pastram legatura

Str. Ion Conea, Nr. 40B Sector 5 Bucuresti, Romania

contact@usa-rapida.ro

Completati formularul de mai jos si, in cel mai scurt timp, un specialist va lua legatura cu dumneavoastra pentru a va ajuta!

Consultanta si
asistenta tehnica

Firma noastra isi doreste sa va ajute sa luati cele mai bune decizii atunci cand va decideti sa achizitionati usi rapide. Din acest motiv, va oferim servicii de consultanta si asistenta tehnica de calitate in orice moment.

Ne puteti contacta telefonic sau puteti veni direct la sediul nostru pentru a va lamuri cu privire la orice problema intampina automatizarile de la usile dumneavoastra rapide. Aflati informatii despre planul de intretinere si pachetul de up-grade de care au nevoie usile rapide. Misiunea angajatilor nostri este de a oferi raspunsuri si solutii in cel mai scurt timp, pentru a evita agravarea defectiunilor.

Recomandarea noastra este sa apelati la serviciile noastre imediat cum apar defecte la nivelul functionarii usilor rapide. Exista riscul ca aceste afectiuni sa se agraveze in timp si sa nu fie posibila o eventuala remediere. Angajatii nostri sunt deschisi si cauta solutii optime, care sa va satisfaca nevoile.