Usi rapide cu rulare pentru spatii interioare

Blog
usa-rapida.ro

Usi rapide cu rulare sunt proiectate pentru nevoile dumneavoastra, utile si fabricate din cele mai bune materiale.

Usile rapide cu rulare sunt usi de mare viteza care se deschid si se inchid pe verticala folosind operatia de rulare,  foarte usor de utilizat in orice conditii. Rularea pe verticala permite un management echilibrat si o buna economie a spatiului.

Acest tip de usi rapide este destinat dechiderilor de dimesiuni mici si medii, caracterizate de un flux continuu de intrari si iesiri.

Daca va doriti usi rezistente la trafic permanent, usile rapide cu rulare sunt indicate deoarece au o structura integrata compacta si sigura, cu un aspect estetic deosebit care protejeaza dispozitivele de comanda, siguranta si sistemul de echilibrare.

In componenta usilor rapide cu rulare se numara:

  • cortina usii care se ridica prin infasurarea pe un ax;
  • motorul usii care e rezistent si este prevazut cu autofrana si  blocaj magnetic;
  • sine de rulare care ajuta cortina sa se ruleze oferind astfel mai mult spatiu;
  • panoul de comanda prevazut cu butoane de deschidere, inchidere si stop.

Alegeti modelul potrivit cerintelor si preferintelor dumneavoastra. Va garantam ca produsele noastre de calitate va vor oferi siguranta si confort maxim.

Pastram legatura

Str. Ion Conea, Nr. 40B Sector 5 Bucuresti, Romania

contact@usa-rapida.ro

Completati formularul de mai jos si, in cel mai scurt timp, un specialist va lua legatura cu dumneavoastra pentru a va ajuta!

Consultanta si
asistenta tehnica

Firma noastra isi doreste sa va ajute sa luati cele mai bune decizii atunci cand va decideti sa achizitionati usi rapide. Din acest motiv, va oferim servicii de consultanta si asistenta tehnica de calitate in orice moment.

Ne puteti contacta telefonic sau puteti veni direct la sediul nostru pentru a va lamuri cu privire la orice problema intampina automatizarile de la usile dumneavoastra rapide. Aflati informatii despre planul de intretinere si pachetul de up-grade de care au nevoie usile rapide. Misiunea angajatilor nostri este de a oferi raspunsuri si solutii in cel mai scurt timp, pentru a evita agravarea defectiunilor.

Recomandarea noastra este sa apelati la serviciile noastre imediat cum apar defecte la nivelul functionarii usilor rapide. Exista riscul ca aceste afectiuni sa se agraveze in timp si sa nu fie posibila o eventuala remediere. Angajatii nostri sunt deschisi si cauta solutii optime, care sa va satisfaca nevoile.