Usi rapide industriale pentru izolare termica

Blog
usa-rapida.ro

Usi rapide industriale reprezinta solutia ideala in cazul in care doriti sa beneficiati de izolare termica si fonica, dar si de o fluidizare eficienta a circulatiei personalului. Aceste usi rapide industriale sunt ideale pentru depozite, hale sau magazine comerciale in care traficul este intensiv.

Exista o gama variata de usi rapide industriale, potrivite atat pentru interior, cat si pentru exterior. Realizate pentru a delimita si proteja anumite spatii industriale, usile rapide industriale sunt eficiente impotriva noxelor, a insectelor si a altor factori externi ce pot patrunde in zone in care nu este permis.

In functie de modalitatea de deschidere/inchidere, usile rapide industriale pot fi:

  • Usi rapide cu rulare;
  • Usi rapide cu impachetare;
  • Usi batante flexibile.

Ambele usi rapide sunt rezistente impotriva vantului si au viteze de actionare foarte mici. Din acest motiv, ele sunt perfecte pentru spatii industriale de mici sau mari dimensiuni, intens frecventate de utilaje si angajati.

Firma noastra va sta la dispozitie cu cele mai eficiente si calitative usi rapide industriale, realizate din materiale rezistente. Nu mai stati pe ganduri si achizitionati-va usi rapide industriale pentru spatiile dumneavoastra!

Pastram legatura

Str. Ion Conea, Nr. 40B Sector 5 Bucuresti, Romania

contact@usa-rapida.ro

Completati formularul de mai jos si, in cel mai scurt timp, un specialist va lua legatura cu dumneavoastra pentru a va ajuta!

Consultanta si
asistenta tehnica

Firma noastra isi doreste sa va ajute sa luati cele mai bune decizii atunci cand va decideti sa achizitionati usi rapide. Din acest motiv, va oferim servicii de consultanta si asistenta tehnica de calitate in orice moment.

Ne puteti contacta telefonic sau puteti veni direct la sediul nostru pentru a va lamuri cu privire la orice problema intampina automatizarile de la usile dumneavoastra rapide. Aflati informatii despre planul de intretinere si pachetul de up-grade de care au nevoie usile rapide. Misiunea angajatilor nostri este de a oferi raspunsuri si solutii in cel mai scurt timp, pentru a evita agravarea defectiunilor.

Recomandarea noastra este sa apelati la serviciile noastre imediat cum apar defecte la nivelul functionarii usilor rapide. Exista riscul ca aceste afectiuni sa se agraveze in timp si sa nu fie posibila o eventuala remediere. Angajatii nostri sunt deschisi si cauta solutii optime, care sa va satisfaca nevoile.