Usi rapide turbo spirala pentru utilizare intensiva

Blog
usa-rapida.ro

Usi rapide turbo spirala sunt usi industiale de calitate superioara, prevazute cu o tehnologie avansata si recunoscute la nivel international.

Aceste usi turbo spirala sunt caracterizate de siguranta garantata, calitate sporita, protectie,usurinta de utilizare cat si intretinere usoara.

Usa rapida turbo spirala este o usa rezistenta la vant si la alte intemperii, utilizarea acesteia fiind doar pentru exterior.  Este recomandata cu incredere pentru industria automobilelor, pentru domeniul chimic sau farmaceutic precum si in unitati ale industriei alimentare.

Acest tip de usa rapida are in componenta sa:

  • cortina alcatuita din pereti dubli cu rol de protectie;
  • motor eficient si performant cu viteze reglabile;
  • panou de comanda;
  • sistem de actionare.

Firma noastra va pune la dispozitie usi rapide turbo spirala ce va asigura o izolare termica si fonica eficienta si  rezistanta la utilizare intensiva, dar si suport tehnic.

Pastram legatura

Str. Ion Conea, Nr. 40B Sector 5 Bucuresti, Romania

contact@usa-rapida.ro

Completati formularul de mai jos si, in cel mai scurt timp, un specialist va lua legatura cu dumneavoastra pentru a va ajuta!

Consultanta si
asistenta tehnica

Firma noastra isi doreste sa va ajute sa luati cele mai bune decizii atunci cand va decideti sa achizitionati usi rapide. Din acest motiv, va oferim servicii de consultanta si asistenta tehnica de calitate in orice moment.

Ne puteti contacta telefonic sau puteti veni direct la sediul nostru pentru a va lamuri cu privire la orice problema intampina automatizarile de la usile dumneavoastra rapide. Aflati informatii despre planul de intretinere si pachetul de up-grade de care au nevoie usile rapide. Misiunea angajatilor nostri este de a oferi raspunsuri si solutii in cel mai scurt timp, pentru a evita agravarea defectiunilor.

Recomandarea noastra este sa apelati la serviciile noastre imediat cum apar defecte la nivelul functionarii usilor rapide. Exista riscul ca aceste afectiuni sa se agraveze in timp si sa nu fie posibila o eventuala remediere. Angajatii nostri sunt deschisi si cauta solutii optime, care sa va satisfaca nevoile.